2017. március 20., hétfő

ThE BODY SHOP ETIOP MASZK

Sziasztok!


Idén egyre több szépségápolással foglalkozó márka dobta piacra arcmaszkját, melyek között találtam olyat, ami 100%-ban természetes, alapanyagokból készült. Korrábban már bemutatttam a The Body Shop kínai ginzeng a rizs revitalizáló arcmaszkot, most pedig elárulom mit is tud az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk.


Az arcmaszkok használata igen fontos, hogy a bőr egészséges legyen és mélyen táplált, hogy az arcbőr sokáig hidratált, rugalmas és fiatalos maradjon. Az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk a nevéből is olvasható, egy mézes tápláló arcápolóról beszélünk, mely nem szárad az arcra, csupán a termékben lévő jótékony ásványi anyagok szívódnak fel.



A termék Etióp mézet, nambíai maruolajat és olasz organikus olívaolajat tartalmaz. A méz hihetetlen puhává varázsolja az arcbőrt, főleg ha előtte eltávolítottuk minden szennyeződést és a felesleges hámréteget az arcról. Ezek ugyanis gátolják az ásványi anyagok felszívódását.

A maruaolaj javítja a bőr rugalmasságát, míg az olívaolaj segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Az arcmaszk állaga kicsit krémes, géles ami miatt nedves arcbőrre kell felvinni a terméket. 10-15 perc elteltével kell lemosni az arcról és azonnal érzékelhető a változás. A bőr selymesen puhává valik, szinte olyan mint a kibabák bőre.


Ha száraz arcbőrre rendelkezel, akkor mindenképpen érdemes beszerezni ezt az arcmaszkot, de zsíros bőrűeknek is ajánlott, hiszen nekik is fontos a hidratáltság és a mélyen táplálás.

A termék elérhető a The Body Shop üzleteiben 8.590 forintos áron!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése